Welkom bij Klavervier Plantsales!
Contact

Gert Jan Kromhout
T: 0638782913  
E: info@klavervierplantsales.nl

KVK: 50890972     
BTW-nr: NL 112782759B02

Nieuws
Taal/language (bèta)
Hoogendoorn stephanotis v.o.f.

Hoogendoorn stephanotis is al meer dan 40 jaar toonaangevend in het kweken van Stephanotis. De Stephanotis wordt ook wel bruidsbloem genoemd, omdat hij vaak wordt gebruikt bij huwelijksceremonies. Met zijn maagdelijk witte, stervormige bloemen in combinatie met het donkergroene blad is de Stephanotis dan ook uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden. Bij communies, en andere religieuze momenten is de plant niet weg te denken. Maar ook als kamerplant doet de Stephanotis het prima. Als de mooie witte bloemen opengaan verrast hij met zijn heerlijke geur.

Jaarrond produceert Hoogendoorn stephanotis één miljoen planten. Met als doel de Stephanotis steeds beter aan de wensen van de consument aan te passen. Daarom wordt er bij het bedrijf constant geïnvesteerd in houdbaarheid, kwaliteit en innovatie.

Kwekerij Hoogendoorn kan bijna jaarrond dagelijks dagvers leveren op alle veilingen in Nederland via klok of in direct contact met klanten. Zij bieden een ruime service voor klantspecifieke wensen, zoals keramiek, etiketten of transportverpakking.