Welkom bij Klavervier Plantsales!
Contact

Gert Jan Kromhout
T: 0638782913  
E: info@klavervierplantsales.nl

KVK: 50890972     
BTW-nr: NL 112782759B02

Nieuws
Taal/language (bèta)
Blom Kentia bij Klavervier Plantsales

Zo net voor de  Trade Fair is ook Blom Kentia Palmen toegevoegd  bij  de groep kwekers  van KlavervierPlantsales. Deze Palmen passen perfect in het al uitgebreide assortiment Groene planten van Marginatabv , Fondieplant  en Green05. 

Deze volledig alles zelf regelende Palmen Kweker staat voor een uitstekende kwaliteit en beschikbaarheid op alle momenten. Een door en door betrouwbaar adres. De uitbreiding in ondersteuning  van het bestaande (prima draaiende ) verkoop team  zit vooral in de uitbreiding van de potmaten 19 en 24  waar wat meer richting retail gedacht wordt. 

Natuurlijk behalve  de eigen stand ook te zien in de Retail stand  op de Trade fair van Klavervier Plantsales. In deze stand  zullen diverse  bloeiend  en groene   planten kwekers in dezelfde  retail uitstraling ten toon staan . 

Laat u  verrassen in stand  40.16

 

tot  dan