Welkom bij Klavervier Plantsales!
Contact

Gert Jan Kromhout
T: 0638782913  
E: info@klavervierplantsales.nl

KVK: 50890972     
BTW-nr: NL 112782759B02

Nieuws
Taal/language (bèta)
kalanchoe calandiva bij assortiment KlavervierPlantsales

Zoals eerder gemeld is kwekerij s'Gravenhof  aangesloten bij Klavervier Plantsales. Grote veranderingen zijn gaande op de kwekerij  en de verkoopsituatie zowel intern als extern . Zeker is in ieder geval dat er een kwaliteits slag  gemaakt wordt op dit moment met beter uitgangsmateriaal en strakkere begeleiding op de kwekerij . De resultaten hiervan zijn al duidelijk zichtbaar. Op de Trade Fair Aalsmeer in november  zal meer bekend worden hierover . Inmiddels is de groene  rentree al bijna weer gelopen. Heel duidelijke verschillen met de afgelopen jaren betreffende de beschikbaarheid  ook bij de hele grote order kwekers waar schaarste nu aan de orde is  daar waar normaal gesproken altijd nog wel doorgehandeld werd in het najaar. Opvallend is dat eigenlijk bij alle grotere groene planten kwekers acties  voor december - januari volledig ingevuld zijn en behalve de daglijnen er geen mogelijkheden meer zijn voor extra acties.

Ook bloeiend heeft op de bewuste 2 hete weken in begin juni na gewoon een goede zomer gehad en ook hier gaat het nu gewoon lekker door. Alleen phaleanopsis  laat een wisselend beeld zien ,daar waar een kweker de zomer goed is doorgekomen en een aardige orderportefeuille heeft voor de 2e  helft van het jaat  staan bij andere kwekers  de prijzen onder druk . Zeker is dat ondanks de hoe groot ook de waarde per cc is de vraag naar phalaenopsis  verminderd  en de andere produkten zoals  anthurium bromelia  spathyphillum potroos  het gewoon erg goed doen.

Afscheid heeft Klavervier Plantsales genomen van Citrina  om de doodgewone reden dat verkoop extra niet nodig is als de produktie voor een wel heel groot percentage verkocht is. we blijven gewoon lekker contact houden en doen een "bakkie "op zn tijd .

Aanwezig op de orchid plaza  en natuurlijk straks op de Trade fair Aalsmeer   gaan we u hopelijk weer spreken . Tussendoor  zal ik ook zeker nog een week met de bus op pad gaan.

prettige nazomer en mooie herfst  voor allen .