Welkom bij Klavervier Plantsales!
Contact

Gert Jan Kromhout
T: 0638782913  
E: info@klavervierplantsales.nl

KVK: 50890972     
BTW-nr: NL 112782759B02

Nieuws
Taal/language (bèta)
bijzondere eerste maanden van 2017 en monsterbus in april

De eerste maanden van 2017 hadden 2 gezichten. Was januari nog slecht door met name de weersomstandigheden waarbij de ketens  volliepen met de gereserveerde orders  vooral in het groen, zo  speciaal en zeer goed was februari en is maart. De feestdagen valentijn en aanloop naar vrouwendag  waren ver boven verwachting en gaven de bloeiende planten een boost  waarbij de prijzen in maart goed bleven hangen vanwege de beperkte beschikbaarheid  en vraag  met de engelse moederdag in aantocht . Opvallend hierbij zowel bij de vrouwendag als de engelse moederdag  is dat de lage sorteringen  het meest gevraagd en verkocht worden. Op een bepaald moment was bijvoorbeeld de phalaenopsis 1 tak duurder dan een 10 bloem 2 tak. De groene planten zijn niet aan te slepen , groen is duidelijk in en zoals eerder vermelde geringe beschikbaarheid in midden amerika speelt de kwekers( lege meters ) en handel  ( orders niet kunnen invullen ) parten. Het is nu echt zaak de vaste lijnen te bewaken  en de grotere orders voor verderop in het jaar op tijd binnen te krijgen anderrs gaat het gewoon niet lukken.Al met al natuurlijk beetje een weelde probleem maar er zitten wel wat gevaarlijke kantjes aan .  Lege plekken in een schap gaan onherroepelijk opgevuld worden met  misschen wel heel andere produkten want lege meters in de retail kan niet. 

1ste week april gaan we weer op pad met de monsterbus  bloeiende planten .Thema s   moederdag en zomer aanbiedingen  .  Extra plus is een nieuwe kweker in de monsterbus  , Wie ? dan even kijken in de bus.   Tot  dan